TICKETS TICKETS

TRANSITION DJ’S

TRANSITION 2023

Naast alle fantastische live-acts tijdens Transition, zullen er ook vier DJ’s op het festival hun kunsten tonen.

Bij de Rabo Open Stage hoor je DJ DAB en DJ Cees. Op Plein 6 kun je genieten van de vinylspinnende DJ Double J en dansen tot de afterparty begint bij DJ Maestro.

DJ Maestro draait met vinyl, heeft een eigen stijl en mixt parels van bekende en onbekende jazz, funk, soul en house tracks naadloos aan elkaar. Met zijn spannende sets die bestaan uit een perfecte opbouw en soepele mixes wordt elk optreden een lust voor het oor die het goed doen op recepties, borrels en diners. Daarnaast deinst Maestro niet terug om deze genres te mengen met een flinke upbeat en house elementen om zo zijn gasten de dansvloer op te krijgen.

Janjaap aka Double J.
In 1992 als DJ begonnen in de Vrije Vloer in Utrecht. Vanuit de eclectische mix van muziek die daar werd gedraaid ontstond zijn liefde voor Funk en Jazz. Hierna draaide hij in verschillende clubs en op diverse podia en festivals, zowel commercieel als underground: Hard Bop, Jazz op Tilt!, Super Natural, Blue Note Trip, Tivoli, Lowlands, en ITGWO zijn enkele van zijn favorieten. Tijdens zijn crate-digging speurtochten komt hij altijd weer bijzondere en unieke juweeltjes op vinyl tegen. De rode draad is altijd zijn passie voor Funk en in het bijzonder de Jazz.